Nationalekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Anslagstavla

Praktikplatser, jobb, informationsmöten, seminarier, föreläsningar, et cetera

Nedan anslås sådant som är eller som kan vara av specifikt eller allmänt intresse för dig som student såsom praktikplatser, jobbannonser, informationsmöten, föreläsningar, seminarier, studentjobb och liknande. Via länkarna når du mer information om respektive inlägg. ________________________________________________________________

Bli medlem i Nationalekonomiska föreningen

Som studenter i nationalekonomi har ni alltid möjligheten att lära er än mer genom att bli medlemmar i Nationalekonomiska Föreningen.

7 september–31 december 2024

Studenthälsans föreläsningar och gruppaktiviteter VT24

På Studenthälsan erbjuder vi kurser, grupper och individuella insatser för dig som student. Alla aktiviteter är gratis och framtagna för att ge stöd till studenter som har studierelaterade svårigheter.

23 januari–31 maj 2024

Studieverkstadens föreläsningar och aktiviteter VT24

Välkommen till Studieverkstaden! Hos oss får du tips och råd om hur du kan förbättra din studieteknik och ditt akademiska skrivande eller läsande.

23 januari–31 maj 2024

SAMarbete 2024 - Samhällsvetarkårens arbetsmarknadsmässa 6-7 mars

Årets arbetsmarknadsmässa går av stapeln den 6-7 mars och är igång mellan klockan 10:00-15:00.

6– 7 mars 2024