Träffa oss

Möt våra studenter på mässor, event, föreläsningar eller online

Det finns många vägar för att träffa personal och studenter från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Välkommen till våra mässor, event, föreläsningar och chatt.

Öppet hus och Inspirationsdagarna

Varje år anordnar Lunds universitet Öppet hus under våren och Inspirationsdagarna under hösten. Då är hela universitet öppet för dig som står inför valet att välja utbildning. Här finns givetvis Ekonomihögskolan representerade och du får möjlighet att prata med både våra studenter och studievägledare.

Skugga en student

Att skugga en student innebär att du under en halvdag följer med en av våra studenter på en föreläsning och får en rundvandring på Ekonomihögskolans campus. En bra chans för dig som vill få en känsla för hur det är att vara student och ställa alla dina frågor till någon som studerar sitt kandidatprogram hos oss.

Intresseanmälan för att skugga en student

Utbildningsmässor

Befinner du dig i närheten av Malmö, Göteborg eller Stockholm så har du också chans att träffa oss under höstens stora mässor. Läs mer om mässorna här:

Studiebesök

För skolklasser som vill komma på besök så erbjuder vi bokade studiebesök. Kontakta ansvarig kommunikatör med förslag på datum, så bokar vi in en dag som passar.

Kontakta kommunikatör Linnea Mörth

Prata med en vägledare

Ekonomihögskolan har studievägledare och karriärvägledare som finns för dig som behöver vägledning och information både inför, under och efter högskolestudierna.