Om du mår dåligt

Vi är alla människor, och människor mår dåligt under vissa perioder i livet – det är helt naturligt. Du spenderar flera år vid universitetet, och under dessa år händer det massvis i livet.

Lundastudenten Isabella på bloggen lundastudent.se

Kontakta en studievägledare

Våra studievägledare möter studenter i olika skeden av livet. De har tystnadsplikt och kan vara en bra första ingång för att du ska få det stöd du behöver. Du kan också vända dig till studievägledarna när det uppkommit problem med studierna.

Kontakta en studievägledare

Kontakta studentkåren

Studentkåren Lundaekonomerna jobbar aktivt för att skapa ett hållbart studentliv för alla medlemmar. På sidan #WeCare har de gjort en sammanställning över vilka frågor de jobbar med, och vart du kan vända dig om du mår dåligt.

Läs mer om #WeCare

En av kårernas viktigaste uppgifter är utbildningsbevakning. Det innebär att kåren ser till att utbildningarna och studiemiljöerna håller en hög kvalitet. De som engagerar sig i kåren organiserar studenternas inflytande på utbildningarna vid Lunds universitet. Kåren är din röst gentemot Ekonomihögskolan, och du kan alltid kontakta dem om du har synpunkter på din utbildning. 

Kontakta Lundaekonomerna

Studenthälsan vid Lunds universitet

Studenthälsan är inriktad på problem som tillhör studentlivet. Har du problem med exempelvis stress, prestations- eller tentaångest, rädsla att tala inför andra, prokrastinering, oro, alkoholproblem, sömnsvårigheter, nedstämdhet eller vill förändra din livsstil har du kommit rätt.

Om Studenthälsan

Kontakta Studenthälsan

Kurser och föreläsningar

Vård, stöd och sjukanmälan