LundaEkonomernas studentkår

För dig som studerar på Ekonomihögskolan

LundaEkonomerna är till för dig som studerar på Ekonomihögskolan. Kåren verkar för att säkerställa kvalitéten på din utbildning, öka möjligheten för dig att komma i kontakt med företag och framtida arbetsgivare under studietiden, förgylla din studietid och ge dig de bästa förutsättningarna för en lysande framtid efter studierna.

LundaEkonomerna arrangerar bland annat en av Nordens största arbetsmarknadsdagar (eee-dagarna), novischaktiviteter, baler, sportarrangemang, aktiviteter där svenska och internationella studenter kan träffas, resor runt om i Europa där studenter får möjlighet att träffa företag och framtida arbetsgivare, fester för de aktiva och mycket, mycket mer.

Bredden hos LundaEkonomerna gör att det finns mängder av olika saker att göra, och mängder av olika sätt att göra saker på. Som aktiv i något av kårens utskott ges du värdefulla möjligheter att utvecklas som människa och ledare, samtidigt som du bygger ett kontaktnät inom näringslivet och skaffar dig vänner för livet. Läs mer på kårens hemsida när de söker mer folk, det dyker upp nya erbjudanden hela tiden.

Du blir automatiskt medlem hos LundaEkonomerna om du är student på Ekonomihögskolan och har ett medlemskap i Studentlund

Läs mer på LundaEkonomernas hemsida

LundaEkonomerna på Facebook

Kontakt

LundaEkonomerna
info@lundaekonomerna.se
Telefon: 072–322 00 77

Besöksadress:
Skånelängan
Tunavägen 37, 223 63 Lund