Rekrytera studenter

Karriärcenter - Genvägen till framtidens arbetskraft

Att på ett tidigt stadium knyta kontakt med studenter innebär att lära känna framtidens medarbetare, chefer och ledare. Detta stärker inte bara dig i din roll som arbetsgivare, utan försäkrar även din organisations kompetensbehov på längre sikt. Men att hitta rätt matchning kan vara lika svårt för studenter som för arbetsgivare.

Vi på Ekonomihögskolan arbetar hårt för att göra våra studenter till Sveriges mest attraktiva. Genom en utbildning baserad på beprövade pedagogiska modeller, caseundervisning och internationella utbyten stärker vi både våra studenters karriärförutsättningar och attraktionskraft på arbetsmarknaden.

Vill du rekrytera talanger från Ekonomihögskolan?

Ekonomihögskolans karriärcenter erbjuder företag och organisationer som söker efter arbetskraft ett enkelt och smidigt sätt nå och skapa en relation med våra studenter.

Genom Karriärcenter kan du bland annat:

  • Profilera ditt företag eller organisation
  • Annonsera om lediga jobb
  • Skräddarsy dina egna rekryteringslösningar
  • Delta i seminarier och gästföreläsningar
  • Komma med uppsatsförslag till studenterna

Lunds universitets jobb- och karriärportal, MyCareer, gör det dessutom möjligt för dig som arbetsgivare att rikta dina erbjudanden och på så vis hitta den bästa matchningen.

Contact

Stina Vikingson
LUSEM Career Services

stina.vikingson@ehl.lu.se
Telefon: +46 46 222 78 09
Rum: EC1:330

Start-up från Ideon?

Tillsammans med studentkåren LundaEkonomerna har vi teamat ihop oss med Ideon Innovation för att samarbeta med startup-företag. Om du vill dra nytta av våra studenters input och kunskap kan du lägga ut ett extrajobb som riktar sig till våra studenter. Samtidigt får studenterna värdefull arbetslivserfarenhet. En situation som alla vinner på.

Kontakt

Sophie Urban
Student co-worker
sophie.urban@ehl.lu.se

Pernilla Thellmark
Career Coach
pernilla.thellmark@ehl.lu.se
Telefon: +46 70 671 78 74